top of page

MGNA Group

Public·90 members

(((ДАНАС***))) Олимпијакос Бачка Топола utakmice 14/12/2023

FK TSC: Najava revanš utakmice protiv Olimpijakosa. 05/10/2023 Sport Ostavi komentar 255 Pregleda Izvor: ... TagoviArena 1 Backa Topola FK TSC Fudbal Backa ...

On, uprkos svih povreda koje je imao, igra na top nivou. Jedan je od najboljih ljudi iz fudbalskog sveta sa kojima sam igrao i koje poznajem i ovom prilikom bih samo na njega skrenuo posebnu pažnju“, rekao je Lazetić. On je dodao i da su u klubu izanalizirali igru protivnika i da su svesni činjenice da Olimpijakos ima 47 osvojenih titula. Karte – FK TSCCene karata za utakmice MOZZARTBET SUPER LIGE SRBIJE u sezoni 2023/2024 na TSC Areni 1. KATEGORIJA TSC - Partizan, TSC - Crvena zvezda ISTOK: 800, 00 dinara SEVER: 600, 00 dinara JUG: 400, 00 dinara VIP BRONZE: 3000, 00 dinara VIP SILVER 1, 2: 5500, 00 dinara VIP SILVER 3: 4500, 00 dinara VIP GOLD: 6000, 00 dinara VIP PLATINUM: 8000, 00 dinara 2. KATEGORIJA TSC - Vojvodina, TSC - Spartak, TSC - Čukarički ISTOK: 600, 00 dinara SEVER: 400, 00 dinara JUG: 300, 00 dinara VIP BRONZE: 2500, 00 dinara VIP SILVER 1, 2: 5000, 00 dinara VIP SILVER 3: 4000, 00 dinara VIP GOLD: 5500, 00 dinara VIP PLATINUM: 7500, 00 dinara 3. Olympiacos - FK TSC Bačka Topola резултат уживо Olympiacos је играо против FK TSC Bačka Topola у 1 утакмица ове сезоне. Тренутно, Olympiacos рангира 3., док FK TSC Bačka Topola држи 4. позиција. FK TSC Backa Topola - Olympiacos FC Nema karata 5. 10. 2023. — Kupite FK TSC Backa Topola - Olympiacos F.C. karte na Sportski Dogadjaji. Naše atraktivne cene i 100% Garancija isporuke će osigurati Vaše ... Prognoza: Olympiacos vs Bačka Topola (četvrtak, 21:00) пре 11 сати — Olympiacos i Bačka Topola se sastaju u Europskoj ligi u četvrtak navečer, pri čemu su obje momčadi već eliminirane iz ovog natjecanja. FK TSC: Najava revanš utakmice protiv Olimpijakosa05/10/2023 Sport 256 Pregleda Izvor: mojabackatopola. rs Na TSC Areni će se danas, 5. oktobra od 18. 45 časova odigrati još jedna istorijska utakmica za TSC. Ekipa u 2. kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje grčki Olimpijakos uz obećanje da će pred domaćom publikom pružiti svoj maksimum i biti dostojan protivnik favoritu iz Pireja. FK TSC Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je na današnjoj konferenciji za medije, pred utakmicu protiv Olimpijakosa, naglasio da zna koliko su kvalitetan klub i koliko dobrih igrača imaju. „Izdvojio bih samo Stevana Jovetića koga smatram jednim od najboljih igrača sa ovog područja. Žarko Lazetić, Foto: FK TSC „Pogledali smo sve njihove utakmice i dobro smo se spremili. Po iskustvu i broju osvojenih trofeja ispada da mi i ne treba da izlazimo na teren. Ipak, svaka utakmica nosi nešto što se zove 11 na 11 i mi to iskustvo ne možemo da kupimo, mi ga sada stičemo, uzimamo i prisvajamo i želimo da kroz njega pokušamo da dođemo do pobede“, kazao je Lazetić i zaključio: „Naravno da je Olimpijakos favorit i da su opasni i sa loptom i u organizaciji napada. U svojoj ligi su navikli da igraju protiv niske zone i uvek su na 60-70 odsto u posedu lopte. [[[Стреам#]>>]] ТСК Бачка Топола Олимпијакос utakmice uživo 21. 9. 2023. — [Стреам#]>>]] ТСК Бачка Топола Олимпијакос utakmice uživo 05/10/2023 21. 9. 2023. — #fktsc · Uskoro počinje utakmica na TSC Areni. Imaju puno završenih akcija, šuteva na gol i igrača između linija koji mogu da naprave višak u igri jedan na jedan, ali mi ćemo probati da ih odaljimo od gola i na taj način pokušamo da dođemo do prilike za dobar rezultat“. Odbrambeni igrač Josip Ćalušić je naglasio da su svi u ekipi spremni, motivisani i nestrpljivi da utakmica počne. Foto: mozzartsport. com „Moja ozleda je sanirana u najkraćem mogućem roku, tako da sam spreman da dam sto odsto na terenu i pomognem ekipi da se suprotstavi favorizovanom protivniku“, rekao je Ćalušić. Utakmica 2. Olympiakos Piraeus vs Backa Topola Uživo Ažuriramo sažetak utakmice za Olympiakos Piraeus vs Backa Topola live u realnom vremenu. Postave. Mi ažuriramo formacije tima i linije za Olympiakos Piraeus vs ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page